Treceți la conținutul principal

Postări

Ecler sau choix a la creme

Cu timpul stau ...mai ca toata lumea. Asa ca reteta (chiar si pentru autenticitate, a se vedea ca o "fabric" inca din vremuri de mult uitate) am pozat-o direct din caietul care arata ca dupa razboi... Secretul meu: de obicei fac 2 portii se masoara mai usor si oricum n-ajung niciodata. Cand se coc cel mai bine este sa nu deschizi usa cuptorului dacat spre sfarsit! Pentru reusita acestei retete tot secretul este focul, asa ca grija mare sa fie bine incins cuptorul.

Majorat Stefan, aperitive, tort si clipe de neuitat

  Cam asa am aranjat  aperitivele. Stefan, finul meu, a fost foarte surprins de la inceput si pana la sfarsit. Ne-am straduit cu totii sa organizam un majorat pe care sa nu-l uite. Din pacate am fost prea preocupata cu organizarea ca sa fac cate poze mi-as fi dorit. Mi-am amintit ca nu i-am oferit locul de cinste pe acest blog si ma voi stradui sa readuc acele clipe desi au trecut 2 ani. 

Tort cu si din eclere

o minunatie  

Tort cu masinuta

Tort - Victor 24 ani - pwc

La multi ani, Victor! Sa fii sanatos, fericit si implinit!

Piramida aperitiv

Ingrediente: chifetlute noissete castraveciori murati Mod de preparare: se prepara chiftelele dupa reteta clasica, se prajesc noissette, dupa instructiuni. Se confectioneaza o piramida din polistiren (dupa talent). Se decoreaza piramida cu cele pregatite si...gata!

Capsuni in ciocolata

  Ingrediente: 1 kg de capsuni 50 gr ciocolata alba 50 gr ciocolata neagra Mod de preparare: Se incalzesc ciocolatile pe baie de apa se adauga cateva picaturi de ulei in fiecare si se mentin pe foc pentru a venita ingrosarea acestora pana terminam decorul o fotografie ,2 comentarii cu fotografii Voteaza