Treceți la conținutul principal

Burgeri de strut

Pentru ca  BuzzStore si Gourmet de Strut au lansat o campanie de testare, nu am ezitat sa ma inscriu si m-am numarat printre norocosii care au primit pachetul . De la prima interactiune cu ei am fost uimita de profesionalismul de care au dat dovada. Nu mare mi-a fost uimirea cand am descoperit cu cata grija si cat de clar era totul pregatit si expediat. 
Si am inceput cautarile si documentarile amanuntite. Din pacate, pentru ca exista un sau acest din pacate, perioada nu a fost cea mai fericita pentru mine, nimic grav, o perioada incarcata si plina de neprevazut. Trebuie sa scriu ca mi-as fi dorit sa experimentez si sa dau drumul imaginatiei la maxim si mai mult, ca nu-i asa o belea nu vine niciodata singura, cardul pe care erau salvate pozele, a suferit un accident. Noroc ca Ursul din dotare este foarte priceput si a reusit sa salveze mare parte din poze. 

Cum introducerea am reusit s-o scriu si sa ma scuz de intarziere zic: 
sa trecem la scris!
Imi doream ca burgerii sa-i transform in ceva spectaculos insa fiul meu, mai prevazator, m-a sfatuit sa incerc prepararea acestora fix asa cum sunt .
Am urmat intocmai instructiunile, am uns grillul meu batran cu un pic de ulei de masline
si-am pornit motoarele
 intre timp am bagat la cuptor niste cartofi pe tava speciala - gateala dietetica, pentru ca ne dorim o masa sanatoasa, plina de vitamine dar si cu gust
 se comporta minunat
 si cum cea mai buna cale de a afla un gust nou am zis ca sa nu bat campii 
 am facut o salata delicioasa langa si clasicul este intotdeauna cel mai apreciat
 Carnea este de o fragezime impresionanta
 suculenta si ofertanta
 Daca ar fi sa o iau de la inceput as umbla la condimente
 i-as adauga si sare si piper dar nimic altceva.
Un lucru e clar Carnea de strut "a devenit parte integrantă a unei diete echilibrate, ce permite gurmanzilor să se bucure de gustul extraordinar al unui file sau a unei fripturi, ştiind totodată că este o alegere sănătoasă. Caracteristicile şi versatilitatea cărnii de struţ o transformă în alegerea ideală pentru oricine doreste să prepare o masă uşoară, bogata din puct de vedere nutritiv şi, in acelasi timp, gustoasa.
Carnea de strut este carne rosie si se apropie foarte mult ca textura si gust de cea de vitel sau vita, in functie de varsta de sacrificare. Este bogata in proteine, dar saraca in grasimi"

Comentarii

Cele mai vizitate

Tort cu volan pentru Stefan

La multi ani, Stefan! Sa-mi traiesti!

Placinta trandafir

Plașantă trandahir pe repede si pe hèităreală! Dânsa nu s-o rășît dar iaca rațeta! Hai, iubiti-ma! 1 pachet de foi de placinta si 50 grame unt topit. Vedeti voi cum îl topiti. Eu mi-am făcut muci cuptorul cu microunde, mai bine îl puneam pe h'aragaz. Prim-as data se face un preludiu scurt cu forma. Se unge ca la masaj. Apoi se apuca cu nesaț o foaie, se vopsește cu untul pricinos si se aduna foaia evantai cu destele si se înșurubează, se pune fix în mijlocul formei următoarea foaie la fel dar adunata asa ca pentru a-ti face un evantai se pune în tava din locul unde se termina prima si se învârte după mijloc si ii dai înainte. Aceleași dejte de mai devreme asejeaza pliurile după cum ii place lu' ochiu. Se vâră cu talent strigând Oleee! în cuptor la 175 de grade. Cat își face treaba lui, tu faci treaba ta. Spargi cu placere 3 oua adaugi 200 gr zahar tos si le bâțâi o lecuta cu telul.asta după ce pe aragaz intr-un ibric se încălzesc 400 ml de lapte cu coaja de lămâie, un baton de

Cel mai si cel mai Cozonac autor Mircea Banu - Cozonac impleticit - pentru ca robot Kenwood

Tort pentru barbati (sani sau tate)

Si juniorul care incepuse sa se bucure..... Si ... "ïnculpata" incercand sa repare imperfectiunile Tortul este facut acum aproape 2 ani, nu-mi amintesc din ce l-am facut. Stiu doar ca sanii i-am croit din ce a cazut din lateralele tortului si am facut greseala de a insiropa blatul cupelor, sa va mai spun ca aveau tendinta de a se dezintegra? Pasta in care l-am imbracata a fost din marshmelow (daca am scris corect?) si evident ca n-a ajuns. Cu greu imi stapaneam lacrimile. Pe atunci n-aveam timp nici sa rasuflu si totusi l-am facut.

Ridiche decor

Nimic mai simplu si frumos decorul din ridiche. Avantajul este ca se poate face cu o zi inainte de masa festiva. Am sa las imaginile sa vorbeasca si daca apar intrebari va astept