Treceți la conținutul principal

Ganduri pentru jurnal

Ninge!
Este sambata, o zi in care n-am chef de nimic. Ar trebuie sa calc. Ar trebui sa fac ceva de mancare si ceva dulce. Ar trebui sa fac si putina ordine. N-ar fi rau sa mai scriu pe blog. Ar trebui sa-mi vopsesc parul. Ar trebui sa dau niste telefoane..... Nimic din tot ce-ar trebui sa fac nu ma indeamna sa plec din casa, sa fug ... de fapt as face din toate cate ceva si n-as face nimic - asa definesc ziua de azi. Sunt trista, inima mea plange. As striga tot greul care ma apasa. Cui? Sunt singura. Parca nu sunt eu, azi.

Comentarii

andrada`s kitchen a spus…
Nu esti singura.. suntem aici :)
Carmenusa....nu esti singura ! Sunt aici oricand pentru tine....
Si nu fi trista! Uita-te afara ce frumos ninge, asculta clinchetul din surasul copiilor ce se bulgaresc si fac oameni de zapada. Vezi cat sunt ei de veseli ?Asa trebuie sa fi si tu...
Si sti de ce ? Pentru ca Doamne-Doamne ti-a dat sanatate...celelalte le vei rezolva tu cumva, incet, incet.
Asa ca...fruntea sus si iesi la o plimbare prin zapada.
Te tzuc cu drag si....nu uita ca stau cu ochii pe tine...
Anastasia a spus…
Cat de bine te inteleg draga Carmen, i-mi pare rau ca uneori santem nevoite sa mocnim de durere ! capul sus cum ma indeamna pe mine prietenele, trebuie sa mergem inainte, pup si felicitari pentru blog astept si textele !
maria elena a spus…
Bun gasit Carmen, eu am venit sa te inveselesc, sa te felicit pt blogul care creste zi cu zi, stiu ca va deveni unul minunat, asa cum esti tu si mai stiu ca tot ce prepari tu arata apetisant si te imbie sa incerci reteta. Tti doresc multi, multi ani de blogareala cu retete minunate!
Carmen a spus…
Va pup si va multumesc de incurajari. Inca bajbai comenzile, mai am mult de lucru si de invatat!
Mari a spus…
Cand mai ai stari din astea, da un telefon. Sunt aici!
Pup dulce!
andrada`s kitchen a spus…
:) ai vazut cum esti inconjurata de suflete calde, gata oricand sa te aline. :*
Anonim a spus…
Buna,Carmen!Si eu te inteleg,ca si celelalte fete.Suna cliseistic,dar chiar nu esti singura.Pe langa celelalte sunt si eu.Gandeste-te la ceilalti care au mult mai multe probleme,unii care nu au picioare,sau cei care au supravietuit in lagarele de concentrare germane,sau cei carora le-au murit copiii si ei au supravietuit,sau...Da,sunt altii si mai amarati decat tine.Frntea sus si ochii catre Dumnezeu!Felicitari pt blog!Deosebit!Cand am intrat si am gasit"Imperialul"lui Beethoven mi s-a taiat respiratia :este concertul meu preferat>Te imbratisez cu drag de la malul Marii Negre!Dana Vintilescu

Cele mai vizitate

Tort cu volan pentru Stefan

La multi ani, Stefan! Sa-mi traiesti!

Placinta trandafir

Plașantă trandahir pe repede si pe hèităreală! Dânsa nu s-o rășît dar iaca rațeta! Hai, iubiti-ma! 1 pachet de foi de placinta si 50 grame unt topit. Vedeti voi cum îl topiti. Eu mi-am făcut muci cuptorul cu microunde, mai bine îl puneam pe h'aragaz. Prim-as data se face un preludiu scurt cu forma. Se unge ca la masaj. Apoi se apuca cu nesaț o foaie, se vopsește cu untul pricinos si se aduna foaia evantai cu destele si se înșurubează, se pune fix în mijlocul formei următoarea foaie la fel dar adunata asa ca pentru a-ti face un evantai se pune în tava din locul unde se termina prima si se învârte după mijloc si ii dai înainte. Aceleași dejte de mai devreme asejeaza pliurile după cum ii place lu' ochiu. Se vâră cu talent strigând Oleee! în cuptor la 175 de grade. Cat își face treaba lui, tu faci treaba ta. Spargi cu placere 3 oua adaugi 200 gr zahar tos si le bâțâi o lecuta cu telul.asta după ce pe aragaz intr-un ibric se încălzesc 400 ml de lapte cu coaja de lămâie, un baton de

Cel mai si cel mai Cozonac autor Mircea Banu - Cozonac impleticit - pentru ca robot Kenwood

Tort pentru barbati (sani sau tate)

Si juniorul care incepuse sa se bucure..... Si ... "ïnculpata" incercand sa repare imperfectiunile Tortul este facut acum aproape 2 ani, nu-mi amintesc din ce l-am facut. Stiu doar ca sanii i-am croit din ce a cazut din lateralele tortului si am facut greseala de a insiropa blatul cupelor, sa va mai spun ca aveau tendinta de a se dezintegra? Pasta in care l-am imbracata a fost din marshmelow (daca am scris corect?) si evident ca n-a ajuns. Cu greu imi stapaneam lacrimile. Pe atunci n-aveam timp nici sa rasuflu si totusi l-am facut.

Ridiche decor

Nimic mai simplu si frumos decorul din ridiche. Avantajul este ca se poate face cu o zi inainte de masa festiva. Am sa las imaginile sa vorbeasca si daca apar intrebari va astept