Se curata merele de coaja, se taie feliute (cam 1,5 kg) si se pun intr-o tava tapetata cu unt si zahar in cuptor pana se coc. Intre timp se pregateste clasicul pandispan (cate oua, atatea linguri de faina si tot atatea de zahar) care se pube direct peste merele coapte (nu este nevoie sa se raceasca) Se coace pana la proba cu scobitoarea, aprox. 40 minute la foc moderat. Se lasa sa se raceasca in tava dupa care se rastoarna si se decoreaza dupa fantezie
Se curata merele de coaja, se taie feliute (cam 1,5 kg) si se pun intr-o tava tapetata cu unt si zahar in cuptor pana se coc. Intre timp se pregateste clasicul pandispan (cate oua, atatea linguri de faina si tot atatea de zahar) care se pube direct peste merele coapte (nu este nevoie sa se raceasca) Se coace pana la proba cu scobitoarea, aprox. 40 minute la foc moderat. Se lasa sa se raceasca in tava dupa care se rastoarna si se decoreaza dupa fantezie
Comentarii
Vreau si eu o bucatica !
Ce mult imi place ca blogul tau are...glas !